Tags waaronder dit bericht is gearchiveerd.
Nieuws

Leuke klus voor de Ladies' Circle

Huiskamer voor vluchtelingen en medewerkers van deal zittend in de dugout van psv

De vereniging voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar had ons gevraagd om op donderdag 20 oktober lootjes uit te delen voor de loterij tijdens de filmavond in het VUE.

We werden enorm in het zonnetje gezet en op het eind van de avond verrast met een cheque. Van het ingezamelde geld gaan we in de zomer opnieuw een buitenbioscoop organiseren in samenwerking met de buurt.

Huiskamer werd in het zonnetje gezet en verrast met een cheque

Een erg leuke ''Samen voor Eindhoven'' dag

Op donderdag 20 oktober was het even aanpoten. In de ochtend gingen 3 doelgroepers en 1 vrijwilliger naar de jaarlijkse Jassen-actie van Samen voor Eindhoven.

Op allerlei plekken in Eindhoven was het afgelopen maand mogelijk om een winterjas te doneren. Deze jassen werden gesorteerd, samen met andere sociaal-maatschappelijke organisaties. De jassen komen lokaal terecht bij iedereen die geen geld heeft voor een winterjas: gezinnen met geldzorgen, jonge nieuwkomers, dak- en thuislozen en mensen die in armoede leven.

Wij hielpen mee sorteren en zochten zelf ook 50 jassen uit om vervolgens uit te delen in de kledingwinkel van de Huiskamer.

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan de verbouwing van de kledingwinkel. Deze is nog niet af maar dat horen en zien jullie binnenkort!

In de namiddag gingen we, samen met een vrijwilliger vanuit de Huiskamer en 12 medewerkers van DELA naar het Philips voetbal stadion voor een rondleiding. Het was een droom die uitkwam.