Doneer

Omdat een leven niet stil mag staan!

Steun de Huiskamer voor Vluchtelingen

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Huiskamer dagelijks zo'n 60 vluchtelingen een warme maaltijd kan bieden. Een douche. Een plek om tot rust te komen. Activiteiten om zichzelf te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Ieder bedrag is welkom. Je kunt ons natuurlijk eenmalig steunen, maar liever structureel. Met een bijdrage van €5 of €10 per maand zijn wij al enorm geholpen.

Je kunt doneren via onderstaande button

Doneer

Samen kunnen we het verschil maken in de levens van vluchtelingen. Je draagt met jouw donatie bij aan een unieke, veilige en gastvrije ontmoetingsplek in hartje Eindhoven. Waar vluchtelingen in deze stad, zonder dak boven hun hoofd, zonder werk of inkomen en zonder uitzicht op een toekomst, tot rust komen en anderen ontmoeten. Je bent ook van harte welkom om eens binnen te lopen. Wij zijn elke dag open tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

We zijn een ANBI instelling: uw gift is aftrekbaar van de belasting. Voor objectieve, betrouwbare en onafhankelijke informatie zie hier onze gegevens vergaard door de kennisbank Filantropie en onze gegevens voor de belastingsdienst.

De Huiskamer ondersteunen met een testament

Natuurlijk denk je bij jouw testament eerst aan je dierbaren en verwanten. Daarnaast kun je ook De Huiskamer voor Vluchtelingen in jouw testament opnemen. Wat je aan ons nalaat, komt in zijn geheel ten goede aan De Huiskamer. We zijn namelijk aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Als erkend goed doel hoeft onze stichting geen successierechten te betalen.

https://www.kennisbankfilantropie.nl/anbi/huiskamer-voor-vluchtelingen

Gegevens stichting
NL08 ABNA 0513 7140 65 t.n.v. Huiskamer voor Vluchtelingen
Fiscaal nummer 8134.81.521
SBI code 88.99.3 lokaal welzijnswerk
Kamer van Koophandel 17168344