Steun ons

Zonder de steun van onze sponsors, donateurs en vrijwilligers zou de Huiskamer niet kunnen bestaan. Gelukkig werden we in de afgelopen jaren door meerdere bedrijven en organisaties gesponsord. Wil je ook een bijdrage leveren aan de Huiskamer? Alle steun is welkom.

Sponsoren

De Huiskamer draait volledig op subsidies van sponsoren. Jaarlijks is de stichting dan ook druk met het werven van nieuwe sponsoren. Wil jij met jouw organisatie de activiteiten van de Huiskamer sponsoren en ervoor zorgen dat vluchtelingen dagelijks een warme maaltijd krijgen, kunnen douchen en elkaar kunnen ontmoeten op een veilige plek. Zich kunnen ontspannen en zich ontwikkelen met taal- naai- en fietsreparatielessen. Dat ze voelen dat ze ook meetellen. Neem dan contact met ons op om de sponsormogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Donaties

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Huiskamer dagelijks zo'n 60 vluchtelingen een warme maaltijd kan bieden. Een douche. Een plek om tot rust te komen. Activiteiten om zichzelf te ontwikkelen en anderen te ontmoeten. Wil jij hier ook aan bijdragen? Via deze link kun je zowel eenmalig doneren als maandelijks. Elke donatie is welkom. Samen kunnen het verschil maken in de levens van vluchtelingen.

Doneer

Vrijwilligers

In de Huiskamer zijn op het moment twintig vrijwilligers actief. Deze zetten zich in op het gebied van maatschappelijke ondersteuning tot spelletjes spelen en een luisterend oor bieden. De fietsenwerkplaats Refu-Bikes draait volledig op vrijwilligers. Dit bestaat uit een team van 7 enthousiaste medewerkers en een vakdocent. Bij de Nederlandse les werken we ook volop met vrijwilligers. Wil je ook vrijwilliger worden? Neem dan snel contact met ons op, want zo kun jij ook het verschil maken in de levens van vluchtelingen.

Voel je welkom!

In de Huiskamer zijn wekelijks terugkerende activiteiten en tijdelijke projecten. Deze draaien grotendeels op vrijwilligers, actieve buurtbewoners en we maken gebruik van samenwerkingspartners en social designers. De buurtbewoners wonen in de aangrenzende appartementencomplexen de Ridder, de Ventoseflat en in appartementen aan de overzijde. Vrijwilligers en social designers komen uit de hele stad. We nodigen jou uit om ook bij te dragen aan onze activiteiten of loop gewoon eens binnen voor een kop koffie en een kennismaking! Voel je welkom!