Tags waaronder dit bericht is gearchiveerd.
Nieuws

Stagiaires stellen zich voor

Een man gekleed in winterkleding met een muts, handschoenen en sjaal.

Noor

Mijn naam is Noor, ik ben 18 jaar en ik woon in Eersel samen met mijn ouders en zus. Ik doe de opleiding sociaal werk bij het Koning Willem 1 College in Den Bosch en zit nu in het tweede jaar. Ik wilde graag iets met vluchtelingen gaan doen, omdat het erg afwisselend is en je niet de hele dag met één taak bezig bent. Ik ben uiteindelijk op deze plek terechtgekomen nadat ik op internet had gezocht naar wat locaties in de buurt, de Huiskamer sprak mij toch het meest aan. Dit is nu mijn vijfde week stage en tot nu toe heb ik het super naar mijn zin. Dit komt onder andere doordat elke dag er hier anders uitziet daardoor gaat het niet vervelen.

Salma

Mijn Naam is Salma. Dit schooljaar zal ik te vinden zijn als stagiaire in de Huiskamer. Ik volg de opleiding sociaal werk, en zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding. Ik zal aanwezig zijn in de huiskamer op maandag, dinsdag en woensdag. Ik heb al ervaring opgedaan met veel andere doelgroepen, en het leek mij leuk om mijzelf ook op dit vlak te specialiseren. Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar verschillende culturen en verhalen die mensen te vertellen hebben. Daarom leek de Huiskamer mij de perfecte stageplek.

Malika

Hallo, ik ben Malika ik ben 18 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik studeer HBO social work bij Avans in Den Bosch. Daarvoor loop ik iedere woensdag stage bij de Huiskamer. Ik heb de stage gekozen omdat ik veel interesse heb in de doelgroep. Het is een plek met een fijne sfeer en ik heb het erg naar mijn zin!