Tags waaronder dit bericht is gearchiveerd.
Nieuws

Come meet Lex!

Lex is de voorzitter van het bestuur van de Stichting de Huiskamer. Om de Huiskamer en de jongerenhuizen draaiende te houden is er namelijk een stichting nodig en een stichting heeft weer een bestuur nodig.

Lex is de voorzitter van het bestuur van de Stichting de Huiskamer. Om de Huiskamer en de jongerenhuizen draaiende te houden is er namelijk een stichting nodig en een stichting heeft weer een bestuur nodig. Alle leden van het bestuur zijn vrijwilligers en doen dit met alleen maar liefde voor de doelgroep. In het bestuur worden er belangrijke zaken besproken en geregeld. Zo zorgen zij voor voldoende middelen zoals geld en huisvesting. Lex vindt het fijn om de doelgroep een veilige plek te bezorgen waar ze tot rust kunnen komen en kunnen gaan werken aan perspectief. Lex is ervan overtuigd dat je naast je werk ook een bijdrage zou moeten leveren aan de maatschappij dat doet hij graag via de Huiskamer. Hij vindt de sfeer en gastvrijheid er erg fijn.

#Stichting #bestuur #huisvesting

Lex is chair of the board of de Stichting de Huiskamer. To maintain de Huiskamer and the youth houses, creating a ‘stichting’ is neccasary, and a 'stichting’ needs a board. Every member of the board is a volunteer and works this position with love for the targetgroup. A lot of important things are spoken about and handled in the board. They make sure there are enough recourses like money and housing. Lex is happy to provide a safe place for the group to get some rest and give them room to work on perspective. Lex is opinioned that you should contribute in society next to your job and he loves doing that through de Huiskamer. Hij also really enjoys the ambience and hospitality.

#founding #board #housing